Otroški stolčki in mize

Naši najbolj prodajani modeli otroških stolčkov predstavljajo stolčki za hranjenje. So izjemno kvalitetne izdelave in zelo stabilni. Ponujajo možnost spremembe pozicije sedišča in oporne poličke za noge vašega otroka. Vsi imajo priložen tudi varovalni pas med opiralom in sediščem, da otrok ne more pasti skozi odprtino.

Poličnik MEDVEDEK

Poličnik MEDVEDEK

Otriški poličnik v sijoči beli nitrocelulozni barvi, z motivom medvedka. Narejen je iz MDF materiala, debeline 12 mm. Poličnik ima 4 police, kamor bo vaš otrok lahko odložil svoje igrače, knjige in druge predmete. Poličnik ustreza trenutnim standardom za otroško pohištvo. Oglejte si še druge artikle iz istega programa.

Dimenzija: 60x30x100 cm

Material: MDF

Barva: bela

Cena:69,00 €

Dostava:3,00 € *

Cena vključuje DDV. Izdelek je na voljo izključno v navedenih dimenzijah, barvi in materialu. Izdelek je predvidoma odpremljen v roku 1-2 delovnih dni po prejemu obvestila banke, da je bilo plačilo izvedeno in bo dostavljen skladno s pogoji dostavne službe.

* Strošek poštnine velja za nakup enega izdelka.

Ujemite velike popuste!

V priložnostnih e-obvestilih vas bomo obveščali o večjih akcijskih ponudbah pohištva. Z vnosom in potrditvijo e-pošte se strinjate s pošiljanjem posebnih ponudb na vpisani e-mail naslov.