4 nasveti kako izbrati ugodno pisarniško pohištvo?

Glede na to, da je opremljanje poslovnih in pisarniških prostorov, v večini primerov, zelo povezano tudi s finančnimi sredstvi, ki jih imamo namen vložiti v opremo pisarniškega pohištva, vas bodo prav gotovo zanimali naši nasveti o tem kako izbrati ugodno pisarniško pohištvo za vaše prostore.

Naši top 4 nasveti kako izbrati ugodno pisarniško pohištvo

Kje dosežemo največji prihranek pri iskanju ugodnega pisarniškega pohištva?

Prvi korak do tega, da v svoji pisarni pridete do cenovno ugodne rešitve za opremo, je ta, da poskušate med pisarniškim pohištvom izbrati takšno, ki lahko hkrati zadovoljuje več potreb in namenov.
Takšni primeri so npr. pisalne mize, ki hkrati služijo kot delovne površine za opravljanje osnovnega pisarniškega dela, obenem pa omogočajo še postavitev računalniških zaslonov, izvlek police za računalniško tipkovnico ter dodatne regale in predale za odlaganje pisarniške dokumentacije.

Pri tem ne bo odveč opomniti, da je vredno pri izbiri ugodnega pisarniškega pohištva biti pozoren tudi na to, da je le to, premično ali, da omogoča, da ga v prostoru poljubno prestavljamo.

Tako bomo tudi v prihodnosti lahko uporabili isto pisarniško pohištvo, le, da mu bomo spremenili lokacijo, ne bo pa nam potrebno poseči po nakupu novega pisarniškega pohištva.

Kako do cenovno ugodne pisalne mize za pisarno?

Pisalne mize za pisarnePisalne mize za pisarne, predvsem tiste v domačih pisarnah, so lahko zelo poljubne.

Med najdražjimi so nedvomno tiste, ki so izdelane po naročilu in merah pisarniškega prostora, a, če se odločimo za postavitev manjše pisalne mize, lahko s premišljenim izborom, precej denarja prihranimo že tako, da pisalno mizo izberemo med tipskimi.

Le te so zelo pogosto danes izdelane tako, da jih je mogoče poljubno prilagoditi pisarniškemu prostoru, zaradi svoje majhnosti pa jih lahko smiselno in funkcionalno umestimo tudi v manjše pisarniške prostore.

Če je naša pisarna manjša, bodimo pozorni, da pisalna miza ne zaseda preveč delovne površine, da jo je mogoče umestiti tudi v kot pisarne in, da hkrati omogoča tudi kasnejši dokup dodatnega pisarniškega pohištva (regalov, predalov, polic,...)

Med cenovno ugodnejšimi pisalnimi mizami boste našli tiste, ki so izdelane povsem individualno in zgolj z nekaj preprostimi lesenimi stranicami in delovno površino. Več pa kot ima pisalna miza dodatkov, dražja bo.


 

 


 

 

Kako do poceni pisarniških stolov?

Kako do poceni pisarniških stolov?Prav tako kot za pisarniške mize, velja tudi za pisarniške stole, da so le ti, danes cenovno dosegljivi v povsem različnih cenovnih razponih, pri čemer je ključno, da pri izbiri cenovno ugodnega pisarniškega stola, pazimo na njegovo praktičnost in ergonomosko obliko. Cenejši pa bodo pisarniški stoli, ki so izdelani iz naravnih tkanin in lesa in aluminija ter inoxa.

Cenovno ugodni pisarniški stoli so danes dobavljivi že od pribl. 40€ naprej, bodimo pa pozorni, da na njihovo ceno vpliva tako material, kot izdelava ter dejstvo ali so izdelani z naslonjalom za roke, nastavljivim sedalnim delom po višini in podobno.

Estetsko dovršeni in cenovno ugodni so tudi konferenčni stoli, za katere je prav tako vredno razmisliti ali jih uporabiti v pisarnah ali ne.


 

 

Kako do primernega otroškega pisarniškega stola?

Kako do primernega otroškega pisarniškega stola?Zelo pogosto imajo starši pri opremljanju otroških sob največje težave ravno pri iskanju ustreznega in seveda cenovno sprejemljivega pisarniškega stola za svoje otroke.

Le ti, kadar so nakupljeni ločeno, od ostalega pohištva, znajo predstavljati precejšen delež pri ceni pohištva za otroško sobo, a ključno je, da pri iskanju ustreznega otroškega stola, najprej pogledamo k njegovim ergonomskim zmožnostim, saj je otroško telo zdaleč najbolj občutljivo na dolgo sedenje in izpolnjevanje šolskih obveznosti za pisalno mizo.

Otroški pisarniški stol naj bo zato v prvi vrsti, predvsem udoben, po možnosti na koleščkih, da ga bo lahko otrok uporabljal tudi v drugih delih svoje sobe, obenem pa pazimo, da je v odvisnosti od starosti otroka, tudi primerno obarvan in poslikan z otroškimi motivi, ki bodo našemu otroku, všeč.

Otroški pisarniški stoli ne smejo biti pretežki, zato je najbolj priljubljen material za njih, trpežna in obstojna plastika, starejši kot so otroci, bolj pa si lahko barvo stola omislimo v enem vzorcu namesto igrivih poslikav. 


 


 

 

Ujemite velike popuste!

V priložnostnih e-obvestilih vas bomo obveščali o večjih akcijskih ponudbah pohištva. Z vnosom in potrditvijo e-pošte se strinjate s pošiljanjem posebnih ponudb na vpisani e-mail naslov.